fbpx
 

5 tips als je autosleutel kwijt is

5 tips als je autosleutel kwijt is

2 minuten leestijd

5 tips als je autosleutel kwijt is

Ben je je autosleutel kwijt? Dat is heel vervelend en komt nooit gelegen. Bijvoorbeeld als je vanuit huis naar een belangrijke afspraak moet, maar niet met de auto weg kunt. Of als je onderweg bent en niet verder kunt met de auto, omdat je geen reservesleutel hebt. Misschien ben je je autosleutel ergens verloren. Of erger nog: jouw sleutel is gestolen. Autosleuteloplocatie.nl geeft je 5 tips als je autosleutel kwijt is.

Tip 1: zoek eerst goed naar je sleutel
Bedenk waar je je autosleutel mogelijk voor het laatst hebt gezien. Ga in gedachten terug naar het moment dat je in je woning of kantoor binnenkwam. Had je toen je autosleutel nog? Of als je ergens naartoe bent gelopen. Mogelijk heb je de autosleutel in de haast ergens achtergelaten, op een plek waar je deze normaliter niet neerlegt.
Tip 2: meld de zoekgeraakte autosleutel bij de gemeente
Levert de zoektocht geen resultaat op? Dan is het slim om de zoekgeraakte autosleutel te melden bij je gemeente. Aangifte doen bij de politie heeft geen zin, want de politie heeft de registratie van verloren autosleutels overgedragen aan de gemeente. Mocht iemand jouw autosleutel vinden, dan neemt de gemeente deze in bewaring. Een onbeheerd voorwerp op straat is namelijk wettelijk eigendom van de gemeente. Je kunt ook kijken op de websites verlorenofgevonden.nl en ilost.co/nl.
Tip 3: bel géén sleepbedrijf of dure autodealer

Ben je onderweg en je autosleutel kwijt? Bel dan géén duur sleepbedrijf of even prijzige dealer! Neem contact op met Autosleuteloplocatie.nl, dat over een mobiele service beschikt. Een van de ervaren en gecertificeerde monteurs komt met een volledig ingerichte servicewagen bij je langs voor een autosleutel bijmaken.

Je wordt dezelfde dag geholpen, óók in de avond en in het weekend. Waar ook in Nederland. Je hebt geen onnodige sleepkosten of wachttijd van 1 tot 2 weken, zoals bij de dealer het geval is. Het is klaar terwijl je wacht, voor een fractie van de dealerprijs. Jouw voordeel kan oplopen tot wel 60%.

Tip 4: laat op locatie een nieuwe autosleutel maken

Autosleuteloplocatie.nl maakt op locatie een nieuwe autosleutel voor je, ook als je geen originele autosleutel meer hebt. Je bent niet alleen veel goedkoper uit, maar ook veel sneller weer schadevrij onderweg. De vakkundige monteur produceert binnen 30 tot 45 minuten een complete autosleutel, inclusief programmeren en slijpen.

Je krijgt een sleutel van dealerkwaliteit, maar voor een veel lager tarief. Je kunt een autosleutel bijmaken voor een Mercedes, maar ook voor een Ford, Opel, Citroën, Volkswagen, Skoda, Seat, Peugeot en Renault. De meeste sleutels van alle bekende merken en modellen zijn op voorraad.

Tip 5: laat je autodeur schadevrij openen als je denkt dat de sleutel nog in de wagen ligt
Denk je dat je zoekgeraakte autosleutel nog in de wagen ligt, terwijl de deur op slot zit? Een van de experts van Autosleuteloplocatie.nl komt naar je toe om snel en zorgvuldig de autodeur te openen, zonder schade te veroorzaken aan het slot, de lak of het plaatwerk. De mobiele servicedienst van Autosleuteloplocatie.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar voor het schadevrij openen van jouw autodeur.
author--photo

Jan de Winter

Autosleutel expert
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

06-85749553