fbpx
 

5 tips voor het bijmaken van een reservesleutel

5 tips voor het bijmaken van een reservesleutel

2 minuten leestijd

5 tips voor het bijmaken van een reservesleutel

Heeft u uw autosleutel verloren of is deze gestolen? Ligt uw autosleutel nog in het voertuig, terwijl u de deur in het slot hebt gegooid? Wilt u een extra sleutel hebben voor een van uw gezinsleden of is uw hoofdsleutel kapot? E zijn vele goede redenen om in het bezit te zijn van een reserveautosleutel. U bent altijd flexibel onderweg, gemak dient de mens met een tweede sleutel, het is tijd- en kostenbesparend én veilig. Autosleuteloplocatie.nl geeft u in deze blog 5 tips voor het bijmaken van een reservesleutel.

1. Flexibiliteit: altijd onderweg, waar u ook bent

Sinds eind jaren 80 van de vorige eeuw maken autobezitters gebruik van elektronische sleutels om van een afstand de deuren te openen of te vergrendelen. Begin jaren 90 kwamen vervolgens de eerste op radiofrequenties gebaseerde autosleutels met afstandsbediening in de plaats van de minder betrouwbare sleutels met infraroodtechnologie. Deze autosleutels zijn vandaag de dag nog altijd gangbaar. Als u op de ontgrendelknop drukt, wordt een elektromagnetische golf met een specifieke frequentie naar een ontvanger in de auto gezonden. Dit zorgt ervoor dat de deuren van het slot gaan.

2. Gemak: altijd een tweede sleutel bij de hand

Gemak dient de mens. U hoeft niet meer in paniek te raken als u thuis of onderweg uw autosleutel niet (meer) kunt vinden. Of er niet bij kunt komen, omdat de auto afgesloten is. Met het bijmaken van een reservesleutel heeft u altijd een tweede sleutel bij de hand. Hiermee hebt u direct toegang tot de auto. U hoeft niet te wachten tot de hoofdsleutel vervangen of gerepareerd is, maar u rijdt zonder haast of vertraging weer de weg op.

3. Tijdbesparend: direct doorrijden, zonder ongewenst oponthoud

Met het bijmaken van een reservesleutel, houdt u problemen op afstand. Als u om wat voor oorzaak dan ook niet (meer) over uw primaire sleutel kunt beschikken, stelt een reservesleutel u in staat om direct door te rijden zonder te moeten wachten op een sleepbedrijf of slotenmaker.

Heeft u geen reservesleutel of deze niet bij u, terwijl u onderweg bent? Geen nood, dan kunt u altijd gebruikmaken van de mobiele dienstverlening van Autosleuteloplocatie.nl. Deze servicedienst is voor spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze gecertificeerde, ervaren monteurs produceren binnen 30 tot 45 minuten een complete autosleutel van dealerkwaliteit, inclusief programmeren, inleren en slijpen. Dit kan voor elk type sleutel en vrijwel elk automerk en model, zoals Citroën, Ford, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen en Mercedes. Vrijwel alle sleutels zijn op voorraad.

4. Kostenbesparend: goedkoper dan een sleutel vervangen of repareren

Een autosleutel bijmaken is goedkoper dan een sleutel vervangen of het laten repareren van de vergrendeling. Autosleuteloplocatie.nl verleent deze dienst zowel op locatie als in de eigen werkplaats. U hoeft niet één tot twee weken op een reservesleutel te wachten, zoals bij de dealer het geval is. Het is klaar terwijl u wacht. Bovendien krijgt u een reservesleutel voor slechts een fractie van de prijs bij de autodealer. Uw voordeel kan – afhankelijk van het automerk, model en bouwjaar – oplopen tot wel 60%. Het voordeel van snel en voordelig een autosleutel op locatie laten bijmaken is ook dat u dure sleepkosten uitspaart als u geen hoofdsleutel meer heeft.

5. Veiligheid: je kunt altijd in je auto komen

Met een reservesleutel op zak, kunt u altijd nog in uw auto komen. Ook als uw hoofdsleutel kwijt of gestolen is. Dat is een veilig gevoel. U komt niet ergens onderweg vast te zitten. En u hoeft uw voertuig niet onbeheerd achter te laten, in de wetenschap dat uw primaire sleutel gestolen is (en dieven in uw auto kunnen komen) of uw autodeur niet meer op slot kan omdat de sleutel beschadigd of afgebroken is. Dankzij een reservesleutel hoeven er ook geen reparaties aan de vergrendeling van uw voertuig te worden uitgevoerd.
author--photo

Jan de Winter

Autosleutel expert
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

06-85749553