Autosleutel bijmaken Utrecht

Wilt u een autosleutel in Utrecht bijmaken, omdat u geen reservesleutel (meer) heeft of bent u uw autosleutel kwijt? Autosleuteloplocatie.nl is gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels voor ieder merk en model auto. Wij produceren uw autosleutel op locatie of als het niet anders kan in ons bedrijf. U hoeft uw auto hierdoor niet naar een dure dealer te laten slepen én u heeft geen wachttijd van 1 tot 2 weken, zoals bij de dealer het geval is. Is uw autosleutel in Utrecht kapot? Dan zorgen wij voor een snelle en betaalbare duplicaat sleutel of een vakkundige sleutelreparatie.

In 3 stappen een nieuwe autosleutel

1
2
3
1
2
3
Autosleutel nodig?

Bent u uw autosleutel kwijt of doet deze het niet meer? U kunt bij ons terecht voor het bijmaken of repareren van vrijwel alle autosleutels.

Maak een afspraak

U kunt via het contactformulier een afspraak met ons inplannen. Wilt u direct geholpen worden? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Ontvang uw sleutel

Wij komen naar u toe om uw sleutel te leveren. Het produceren op locatie neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Autosleutel nodig? Klaar terwijl u wacht

 

Autosleuteloplocatie.nl heeft een breed dienstenpakket. Van het bijmaken van autosleutels met transponder en afstandsbediening, autosleutelbehuizingen en autosleutelreparaties tot het programmeren van transponders, het slijpen van sleutelbaarden of het vervangen van autosleutel batterijen.

 

Voor een nieuwe autosleutel in Utrecht geldt: klaar terwijl u wacht. Hoe lang het duurt, verschilt per sleutel. Als alleen de behuizing moet worden vervangen of alleen de autosleutel dient te worden geslepen, is de sleutel binnen een kwartier klaar. Een complete sleutel bijmaken, programmeren, inleren en slijpen op locatie vraagt meer tijd. Dit kan 30 tot 45 minuten duren.

Autosleutel in Utrecht bijmaken

 

De meeste auto’s worden standaard met twee sleutels geleverd: een sleutel met afstandsbediening en een reservesleutel als gewone contactsleutel. Een autosleutel in Utrecht bijmaken is werk voor specialisten, dat bij Autosleuteloplocatie.nl in goede handen is. Wij maken verschillende soorten autosleutels bij, zoals reguliere contactsleutels en transpondersleutels, al dan niet met afstandsbediening. Wij beschikken over moderne apparatuur om transponders te kopiëren. Wij zoeken de code van uw transponder op en checken of deze overeenkomt met ons aanbod, waarna een duplicaat wordt vervaardigd.

Autosleutel in Utrecht kwijt

 

Bent u uw autosleutel in Utrecht kwijt? Geen nood, Autosleuteloplocatie.nl helpt u binnen een handomdraai ter plaatse aan een nieuwe sleutel, in geval u uw sleutel bent verloren of dat deze gestolen is. Doe in het laatste geval direct aangifte bij de politie, want mogelijk moet het gehele autoslot worden vervangen. Diefstal van autosleutels wordt vaak vergoed door de verzekeraar. Mogelijk zijn de kosten van een nieuwe autosleutel te verhalen via de inboedelverzekering.

 

Roep op locatie onze hulp in voor een reservesleutel of komt langs, waarna wij u snel voorzien van een nieuwe autosleutel. Dit kan een autosleutel met transponder of afstandsbediening zijn, of een reguliere contactsleutel zonder afstandsbediening. Als wij een complete autosleutel moeten namaken, programmeren, inleren en slijpen, is het meestal noodzakelijk om een afspraak op locatie te maken.

Wat klanten over ons zeggen

Autosleutel in Utrecht kopiëren

 

Een autosleutel in Utrecht kopiëren bij Autosleuteloplocatie.nl gaat eenvoudig en snel. Zoek allereerst uw automerk op onze website. Staat uw merk auto of model er onverhoopt niet bij?  Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies. Maak een terugbelafspraak en plan hierna een afspraak in met een van onze gecertificeerde monteurs. Afhankelijk van de werkzaamheden, kunt u de autosleutel bij ons laten produceren of bij u op locatie. Uiterlijk binnen 30 tot 45 minuten heeft u uw bijgemaakte autosleutel in uw bezit.

Autosleutel in Utrecht kapot

 

De tegenwoordige autosleutels zijn bijna allemaal smartkeys. Ze zijn even handig als kwetsbaar. Is uw autosleutel in Utrecht kapot en moet deze gerepareerd worden? Autosleuteloplocatie.nl kan de printplaat in uw sleutel of een defecte knop herstellen. Daarnaast kunnen wij de behuizing van de afstandsbediening repareren. In alle gevallen is het niet nodig een nieuwe autosleutel te bestellen. Wij repareren snel en vakkundig uw autosleutel. Dat is bovendien een stuk voordeliger dan een nieuwe autosleutel bij de dealer aanvragen.

Autosleutel in Utrecht aanvragen

 

Autosleuteloplocatie.nl kan een autosleutel in Utrecht van elk merk bijmaken of kopiëren. Van Peugeot, Renault, Volkswagen, Citroen tot Opel, Skoda, Seat, Ford. Vraag dit online aan, met vermelding van uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats (voor als wij op locatie moeten komen), automerk, model en bouwjaar. Geef ook de bijzonderheden aan, bijvoorbeeld of het een autosleutel met transponder en startonderbreking of afstandsbediening betreft.

Autodeur in Utrecht openen

 

De sleutel in het contact laten zitten en de autodeur op slot gooien; het kan iedereen overkomen. Of dat u in Utrecht bent en uw autosleutels onderweg bent verloren. Met als gevolg dat u uw auto niet in kunt. Het beste is om direct contact met Autosleuteloplocatie.nl op te nemen. Wij kunnen binnen enkele minuten schadevrij uw autodeur in Utrecht openen, wat voor merk auto u ook heeft. U kunt hierna weer snel op weg.

Autosleutel in Utrecht kosten

 

Er is geen eenduidig tarief voor een autosleutel in Utrecht bijmaken of repareren. De kosten zijn afhankelijk van het merk, model en bouwjaar van de auto. Duidelijk is wél dat Autosleuteloplocatie.nl een stuk voordeliger is dan de autodealer. Uw voordeel kan oplopen tot wel 60%. Wij werken als betrouwbare partner (met erkend webwinkelkeurmerk) alleen met officiële sleutels.

 

Een moderne, complexe sleutel is vaak duurder dan een eenvoudige contactsleutel. Informeer bij uw verzekeraar wat er eventueel vergoed wordt. Vaak wordt een autosleutel verliezen niet vergoed, maar krijgt u bij een all-risk verzekering of beperkt casco verzekering het geld van het vervaardigen van een nieuwe sleutel terug. Benieuwd naar onze diensten? Neem gerust contact op met de specialisten van Autosleuteloplocatie.nl.

Call Now Button06-85749553