fbpx
 

Over ons

Autosleuteloplocatie.nl
KvK: 58259473
E-mail: info@autosleuteloplocatie.nl
Telefoonnr: 0685749553

Autosleuteloplocatie.nl is al sinds 1996 dé specialist in Nederland om uw autosleutel bij te maken of te repareren. Wij kunnen vrijwel iedere autosleutel bijmaken of kopiëren. Denk aan autosleutels met afstandsbediening en autosleutels met transponder. Wij zoeken de chipcode op en vervaardigen met onze geavanceerde apparatuur een hoogwaardige, duplicaat sleutel, die correspondeert met uw startonderbreker. Daarnaast kunnen wij oudere contactsleutels bijmaken of repareren. Wij verrichten onze werkzaamheden op locatie. U hebt hierdoor géén dure sleepkosten en géén wachttijd van 1 tot 2 weken, zoals bij de dealer het geval is.

 

Autosleuteloplocatie.nl is specialist in het op locatie bijmaken of repareren van autosleutels van ieder merk en model. Van Peugeot, Ford, Volkswagen, Citroen tot Renault, Skoda, Seat of Opel. Ons dienstenpakket is breed. Naast het bijmaken, kopiëren of repareren van uiteenlopende autosleutels, zijn wij dagelijks actief met het maken van behuizingen, het programmeren en inleren van transponders, het slijpen van sleutelbaarden en het vervangen van autosleutelbatterijen.

 

Onze gecertificeerde experts kunnen tevens eenvoudig, snel en schadevrij een autodeur openen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk uw autosleutel in het contact heeft laten zitten en vervolgens de autodeur heeft dichtgegooid. Of ergens uw sleutels bent verloren.

 

Autosleuteloplocatie.nl produceert uw duplicaat autosleutel op locatie, of anders in de eigen werkplaats. In beide gevallen is het klaar terwijl u wacht. De exacte tijd is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Als alleen de behuizing moet worden vervangen of de autosleutel moet worden geslepen, is de sleutel binnen een kwartier klaar. Een complete sleutel bijmaken, programmeren, inleren en slijpen vraagt iets meer tijd. Dit duurt 30 tot 45 minuten.

 

Een autosleutel bijmaken is bij Autosleuteloplocatie.nl zo gedaan. Vraag dit online aan, met vermelding van uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats (voor als wij op locatie moeten komen), automerk, model en bouwjaar. Geef de bijzonderheden aan, bijvoorbeeld of het een autosleutel met transponder en startonderbreking of afstandsbediening betreft.

 

Autosleuteloplocatie.nl bouwt al jaren zijn dienstverlening op kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en een uitstekende betaalbaarheid. Wij bieden dezelfde kwaliteit als de dealer, maar zijn tot wel 60% goedkoper. De autosleutels zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Wij werken als betrouwbare partner (met erkend webwinkelkeurmerk) met officiële sleutels. U laat bij ons een hoogwaardige autosleutel bijmaken, kopiëren of repareren tegen lagere kosten en met een zeer korte levertijd.

Merken waar wij autosleutels voor maken

Call Now Button06-85749553